God Jul och gott slut

Till alla mina kära samt alla mina vänner. En riktig God Jul och Gott Nytt År. Ska försöka ha mer fingerklåda och skriva mer nästa år, nästan som ett nyårslöfte. Nu ska jag fira Jul och bara ha det skönt. // Kram Agneta


tack för senast, gympatjejer

åhhhhhhhhhhhh, nu tog jag mig tid att klottra lite, tusen tack alla för en trevlig sammankomst när vi tog en matbit och alltför lite vin. sen passar jag på att tacka de som hört av sig eftrer min operation. blommor och tomtefigur samt telesamtal och tack Aktiv Kvinna för kortet, de värmde. kommer att börja träna efter julhelgerna, vill frossa nu när allt gott nalkas.
Har vart med i TV på kanal 9, fick bra med reklam där, blev ett mysigt inslag och allt var rena rama turen, de ville ha ett speciellt tema.
Kram till alla goa vänner/Agneta

tillbaks efter ett tag

Har varit på operation och varit sänkt ett tag, haft mitt lilla morfinrace men nu börjar kropppen bli normal igen. fick en fin blomma av en god vän Ninni, det är en rosa orkidé, det värmde att veta att man inte är ensam i detta universum. ska försöka komma igång och göra en massa tennarmband, måste fylla på lagret. när man är nyopererad och tiden efter får man en massa funderingar om allt möjligt, man ska egentligen stanna upp och fundera på vad i helvete man sysslar med ibland. livet är inte så långt och man har inte hur många möjligheter som helst, så det gäller att tänka och göra som hjärtat vill och inte ha en massa förpliktelser, sånt är egentligen bullshit. har inte varit och handlat mat på ett bra tag nu, har inte orkat, så jag har skickat min underbara karl att hushållshandla, klart har köper det han tycker om och då blir det bara en massa onyttiga saker.
i morrn har träningsgänget en sammankomst på kvällen med lite mat  och sånt, ska försöka vila på dan så jag orkar vara där med dom, det ska bli kul att träffas och babbla strunt samt höra om dom tränat eller slöat.
Kram/Agneta

RSS 2.0